Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 
Multivet/Petsafe Antiskallhalsband - Spray Naturell/Doftfri

Multivet/Petsafe Antiskallhalsband - Spray Naturell/Doftfri

1199:-


SOMMARKAMPANJ! 1st A.S Anti-Fästing & Ohyrehalsband GRATISFÅ DIN HUND ATT SLUTA MED ALL FORM AV BESVÄRLIGT SKÄLLANDE PÅ 10 SEKUNDER! En bestseller från Multivet Petsafe! Fungerar även jättebra för småhundar!

SE HIT!
Den senaste tiden har det börjat poppa upp en hel det sidor som säljer antiskallhalsband som egentligen är billiga kopior och mycket billigare varianter av våra halsband! Dessa fungerar INTE då det är billiga kopior av originalprodukterna, er hund kommer alltså INTE att upphöra med skällandet då dom halsbanden inte fungerar. Dom kommer i olika typer och utseenden men vi vill understryka att det är INTE den dåliga kvallitén våra halsband håller. Så blir ni besvikna över att erat 600:-halsband inhandlat på annat håll än här inte fungerar så är det pga detta.

Antiskällhalsband från Multivet Petsafe med Naturell/doftfri doft. Den stora skillnaden mellan Canicalm spray och Multivet Antiskallhalsband Naturell/Doftfri är att detta halsband har ett uppladdningsbart batteri med medföljande USB-laddare samt att halsbandet är vattentätt så du kan även ha halsbandet på när det regnar utomhus eller om din hund badar med halsbandet! Som med Canicalm Spray så lämnar vi nöjd-kund garanti för detta halsband dessutom. Detta är en riktig problemlösare!


Så få din hund att sluta skälla på 10 sekunder... Lita på oss eller de många nöjd-kund utlåtanden du hittar under referenssidan! Du blir inte besviken!

Hur fungerar det?:

Varje gång din hund skäller, sprayar antiskällenheten en doftlös dusch framför hundens nos. Hunden hör den, ser den och känner den. Hunden lär sig snabbt att när den skäller så sprayar halsbandet.

Driftsäker, stabil konstruktion som ger en problemfri träning. Enheten är också vattentät. Dock vid minusgrader så kan snö/is fastna i munstycket där sprayen kommer ut vilket kan blockera sprayen i värsta fall så var lite försiktig med att använda halsbandet utomhus när det är hög-vinter. Detta är något som gäller för alla spray-halsband på marknaden, så det är ingenting unikt för just detta antiskallhalsband.

Vid första användandet ska hunden vara under uppsyn. Se också till att halsbandet sitter tight mot hundens hals/hud, annars utlöses inte halsbandet korrekt. Har din hund väldigt mycket päls kring halsen så "sätt upp" en del av pälsen med vanliga hårsnoddar så att halsbandets spray kan löpa fritt upp under hundens nos/haka. Halsbandet har också en indikationslampa som varnar när sprayen i halsbandet börjar gå lågt.


Ett Multivet/Petsafe Antiskallhalsband set innehåller:

  • 1 x Antiskällhalsband
  • 1 x Li-Jon Batteri uppladdningsbart inkl. USB-laddare
  • 1 x Ställbart halsband
  • 2 x Sprayrefill, en doftfri och en med citrondoft (35-40 sprut per refill)
  • Manual på svenska/engelska/spanska/franska/norska/finska/danska
FÅ DIN HUND ATT SLUTA SKÄLLA PÅ 10 SEKUNDER!

- Lita på oss eller de många kundreferenser Ni kan läsa under referenssidan!


Har du några funderingar kring denna produkt? Kontakta oss genom E-post formuläret så besvarar vi din fråga så fort vi kan!

Din fråga eller åsikt är viktig för oss! Därför har vi som mål att besvara din förfrågan inom 30minuter!