Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 
Multivet/Petsafe Antiskallhalsband - Spray Naturell/Doftfri

Multivet/Petsafe Antiskallhalsband - Spray Naturell/Doftfri

Från: 679:-Multivet extra sprayrefill Citron 1st

Multivet extra sprayrefill Doftfri1st
SOMMARKAMPANJ! 1st A.S Anti-Fästing & Ohyrehalsband GRATIS

Extra 6v Batteri 1stFÅ DIN HUND ATT SLUTA MED ALL FORM AV BESVÄRLIGT SKÄLLANDE PÅ 10 SEKUNDER! En bestseller från Multivet Petsafe! Fungerar även jättebra för småhundar!

SE HIT!
Den senaste tiden har det börjat poppa upp en hel det sidor som säljer antiskallhalsband som egentligen är billiga kopior och mycket billigare varianter av våra halsband! Dessa fungerar INTE då det är billiga kopior av originalprodukterna, er hund kommer alltså INTE att upphöra med skällandet då dom halsbanden inte fungerar. Dom kommer i olika typer och utseenden men vi vill understryka att det är INTE den dåliga kvallitén våra halsband håller. Så blir ni besvikna över att erat 400:-halsband inhandlat på annat håll än här inte fungerar så är det pga detta.

Antiskällhalsband från Multivet Petsafe med Naturell/doftfri doft. Lika effektiv som Canicalm spray dock har vi märkt att många kunder gillar designen bättre på denna produkt så därav att vi förmedlar både Canicalm spray och Multivet Antiskallhalsband Naturell/Doftfri! Som med Canicalm Spray så lämnar vi nästintill nöjd-kund garanti för detta halsband dessutom. Detta är en riktig problemlösare!

Vi har testat detta halsband med exakt samma höga effektivitet som Canicalm Spray!

Så få din hund att sluta skälla på 10 sekunder... Lita på oss eller de många nöjd-kund utlåtanden du hittar under referenssidan! Du blir inte besviken!

Hur fungerar det?:

Varje gång din hund skäller, sprayar antiskällenheten en doftlös dusch framför hundens nos. Hunden hör den, ser den och känner den. Hunden lär sig snabbt att när den skäller så sprayar halsbandet.

Driftsäker, stabil konstruktion som ger en problemfri träning.

Handhavande:

Multivet SprayCollar antiskällhalsband
Före användning:
1. Sätt i batteriet.
2. Fyll på spray i antiskällenheten genom att pressa munstycket på refillflaskan (flaskan ska vara riktad neråt mot enheten) mot påfyllningsmunstycket på enheten i ca 5 sekunder.För bästa resultat bör hunden ha halsbandet på sig en tid innan man aktiverar sprayfunktionen. Annars finns det en risk att hunden kopplar ihop sprayen och halsbandet, dvs den låter bli att skälla enbart när den har halsbandet på sig.

Vid första användandet ska hunden vara under fullständig kontroll.Då mikrofonen är vattenkänslig får ej hunden bada med antiskallhalsbandet. För att garantin ska gälla så spara kvitto och originalkartong.


Ett Multivet Antiskallhalsband set innehåller:

  • 1 x Antiskällhalsband
  • 1 x Batteri
  • 1 x Ställbart halsband
  • 1 x Sprayrefill (Doftfri)
FÅ DIN HUND ATT SLUTA SKÄLLA PÅ 10 SEKUNDER!

- Lita på oss eller de många kundreferenser Ni kan läsa under referenssidan!


Har du några funderingar kring denna produkt? Kontakta oss genom E-post formuläret så besvarar vi din fråga så fort vi kan!

Din fråga eller åsikt är viktig för oss! Därför har vi som mål att besvara din förfrågan inom 30minuter!