Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 
Easy Walk / Sluta Dra - Promenadkoppel SVART (Strl. M)

Easy Walk / Sluta Dra - Promenadkoppel SVART (Strl. M)

279:-


Drar er hund i kopplet? Är ni less på att behöva säga åt er hund gång på gång att gå fot?

OBSERVERA! Easy Walk Sluta Dra-koppel ersätter den gamla ineffektiva "anti-drag selen" då selar egentligen inte motverkade att hunden drar i kopplet.

Easy Walk Anti-drag koppel löser problemet åt dig. Detta är en uppgraderad variant av den gamla "anti-drag selen". 

Drag-selar fungerar dåligt då de egentligen inte motverkar problemet. Istället blir effekten att hunden drar i kopplet, fast ståendes på bakbenen. Detta är också anledningen till varför vi inte förmedlar just drag-selar. 

Därför utvecklades Easy Walk Anti-dra koppel som det ultimata preventiva halsbandet för att få er hund att sluta dra på 10 sekunder!

Ju mer och hårdare er hund drar, ju mer och snabbare förs hundens huvud mot backen. Därför lär sig hunden väldigt fort att det inte är fördelaktigt att dra i kopplet!

Det finns en rad olika anti-drag koppel och nosgrimmor på marknaden idag men detta halsband har vi testat med absolut bäst resultat!

Så släng er gamla drag-sele i soporna och testa detta uppdaterade och prisbelönta Sluta Dra-koppel! Något som istället verkligen fungerar och får ett slut på alla jobbigheter under promenader med er hund! 
 

Vi garanterar att du inte kommer bli besviken!


Specifikationer:
  • Strl. Medium, passar hundar mellan 11 - 27 kg (ex. Cocker Spaniel, Engelsk Bulldog)
  • Färg: Svart