Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 
Multivet/Petsafe Spray Commander - Antiskallhalsband

Multivet/Petsafe Spray Commander - Antiskallhalsband

Från: 1199:-Multivet extra sprayrefill Citron 1st

Multivet extra sprayrefill Doftfri1st

Extra 6v Batteri 1stFÅ DIN HUND ATT SLUTA SKÄLLA PÅ 10 SEKUNDER!

SE HIT!
Den senaste tiden har det börjat poppa upp en hel det sidor som säljer antiskallhalsband som egentligen är billiga kopior och mycket billigare varianter av våra halsband! Dessa fungerar INTE då det är billiga kopior av originalprodukterna, er hund kommer alltså INTE att upphöra med skällandet då dom halsbanden inte fungerar.

Dom kommer i olika typer och utseenden men vi vill understryka att det är INTE den dåliga kvallitén våra halsband håller. Så blir ni besvikna över att ert 400:-halsband inhandlat på annat håll än här inte fungerar, så är det pga detta.


Multivet Spray Commander Antiskällhalsband från Multivet/Petsafe!

Obs! Mycket effektivt halsband om du upplever skällande under promenader! Eller ex. grävande i rabatter, bitande i möbler, ylande (halsbandet går att aktivera via fjärrkontrollen även fast du står på andra sidan av dörren exempelvis) etc.

Perfekt för dig som upplever mer problem än bara skällande från er hund. Exempelvis kraffsande på dörrar, grävande i rabatter, bitande i möbler, skäller på promenader etc så kan du lätt styra av detta betende med Spray Commander då istället för att halsbandet utlöses av skällande så utlöser du halsbandet med en fjärrkontroll.

Kanonbra redskap för dig som har problem ute på promenader! När din hund börjar skälla på andra hundar så aktiverar du halsbandet med fjärrkontrollen och din hund slutar skälla direkt på aktivering!

Detta är en extremt effektiv produkt och används den rätt så kommer du få en unikt dresserad hund i alla avseenden!

Fungerar också jättebra för att dressera jakt/drivhundar ute i skogen eller motsvarande.

Innehåll:

Sprayhalsband med fjärrkontroll.
Fjärrkontrollen har tre alternativ:

 

  • Ljudsignal
  • Kort spray
  • Lång spray

Räckvidd är ca 85 meter.

 

 

 

 

FÅ DIN HUND ATT SLUTA SKÄLLA PÅ 10 SEKUNDER!

 

 

 

- Lita på oss eller de många kundreferenser Ni hittar under Referens sidan!

 

Har du några funderingar kring denna produkt? Kontakta oss genom E-post formuläret så besvarar vi din fråga så fort vi kan!

Din fråga eller åsikt är viktig för oss!